Contact ?
Tel. : 045- 5 46 31 67

Screens

screenEen screen is een vlakhangende zonwering. Screens werden aanvankelijk ontworpen voor zakelijke projecten, zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Al spoedig werden zij ook met veel succes toegepast bij woningen.

Het screendoek wordt geweven van glasvezeldraden. Het doek heeft daardoor een enigszins open structuur. Warmte en zonlicht kunnen tot 88 procent gereflecteerd worden, maar het zicht naar buiten blijft behouden.

Vanzelfsprekend is er een rijke keuze in kleuren, zodat altijd een perfecte combinatie gemaakt kan worden met de omkasting en de kozijnen. Naast gewone screendoeken zijn er ook twee bijzondere screendoeken: Screen+ en Screen2.
Screen+ staat voor meer natuurlijk licht in de ruimte. Het bovenste gedeelte (1/3 deel) van het doek heeft een hogere lichtdoorlatendheid dan het onderste gedeelte. Hierdoor kunnen er verschillende verlichtingssferen gecreƫerd worden.

Het principe van screen2 is het weerkaatsen,
het doorgeven, of het absorberen van de zonnestralen door het screendoek. Zo kan in elke situatie de hoeveelheid licht en warmte optimaal geregeld worden.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Afdrukken E-mailadres

Frenklin Rolluiken, Terrasoverkappingen & Buitenzonwering

Thorbeckehof 2
6461 GS Kerkrade

Tel: 045-5463167
Fax: 045-5350232

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.