Contact ?
06-55757676

Uitvalzonneschermen

buitenzonwering uitvalEen nieuwe lijn voor uitvalschermen, in een gedurfd maar toch tijdloos design. Door hun ronde vorm en unieke constructie is er een perfect evenwicht tot stand gekomen tussen techniek en esthetiek. Uitvalschermen zijn geschikt voor elk type raam in een woning, waarbij een vrije doorloop onder het scherm niet nodig is. Door de hoge mate van betrouwbaarheid en degelijkheid vinden zij ook hun weg naar bedrijfsgebouwen, zoals kantoren en ziekenhuizen. De ronde uitvalschermen kunnen worden voorzien van verschillende soorten armen, variĆ«rend van 

'vaste armen' tot armen met hoogwaardige veersystemen, al dan niet wind- of stormvast. Al deze armen zijn bovendien in diverse maten leverbaar, zodat bij elke zonnestand een passende bescherming tegen lichtinval kan worden geboden. De gesloten, ronde cassette biedt niet alleen een optimale bescherming aan het opgerolde doek, maar geeft tevens een exclusieve uitstraling aan uw pand.

De ronde uitvalschermen zijn verkrijgbaar in 2 maatvoeringen. Een compacte uitvoering, bedoeld voor smalle, kleine raam- oppervlaktes en een royalere uitvoering, waarmee grotere raampartijen van schaduw kunnen worden voorzien. Beiden zijn te leveren in de standaardkleuren wit en zilver.

Afdrukken E-mailadres

Knikarm - Terrasscherm

buitenzonwering knikMet dit kwalitatief hoogwaardig scherm maakt u van uw terras een uiterst gezellige plek om vaak te vertoeven!

Dat kom, omdat dit knikarm - terrasscherm niet alleen mooi is om te zien, maar ook bijzonder duurzaam. Met name dit laatste heeft alles te maken met de slimme cassette. Hierin worden zowel de armen als het doek, in gesloten toestand, perfect opgeborgen en volledig beschermd tegen allerlei schadelijke weersinvloeden. Een geopend scherm heeft natuurlijk een geheel vrije doorloop. De knikarmen hebben, naar keuze, een uitval van 150, 200, 250 of 300 cm.

De maximale breedte van dit scherm is 5 meter bij een uitval van 300 cm en 5,5 meter bij een uitval van 250 cm.

Het schermdoek is van een voortreffelijke kwaliteit en verkrijgbaar in vele kleuren, motieven en dessins. Daardoor is het mogelijk om een scherm te kiezen dat in alle opzichten perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Met als resultaat een aantrekkelijke verlenging van uw woonruimte, inclusief de mogelijkheid om hinderlijk zonlicht en overdadige hitte effectief te weren. Dit natuurlijk zonder nadelige gevolgen voor uw bewegingsvrijheid.

Afdrukken E-mailadres

Frenklin Rolluiken, Terrasoverkappingen & Buitenzonwering

Thorbeckehof 2
6461 GS Kerkrade

Tel: 045-5463167
Fax: 045-5350232

Mobiel: 06-55757676

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bankgegevens:

IBAN: NL52ABNA0507018915